Idila din showbiz pe care mulți au uitat-o: Radu Mazăre s-a iubit cu Anna Lesko! Ce spunea despre focoasa cântăreață!

Publicat pe

Radu Mazăre recunoștea, în 2004, într-un interviu pentru Playboy, că s-a iubit cu Anna Lesko. Până atunci, idila lor a fost una doar supusă bârfelor, fără a fi confirmată de protagoniștii poveștii de amor. Fostul primar al Constanței a fost, însă, un gentleman și nu a dat foarte multe detalii despre relația sa cu Anna.

Idila din showbiz pe care mulți au uitat-o: Radu Mazăre s-a iubit cu Anna Lesko! Ce spunea despre focoasa cântăreață!Idila din showbiz pe care mulți au uitat-o: Radu Mazăre s-a iubit cu Anna Lesko! Ce spunea despre focoasa cântăreață!

Întrebat direct de reporterul Playboy dacă a fost amantul Annei Lesko, Radu Mazăre a confirmat povestea cu artista, care a fost și „muza” a unui alt miliardar, Irinel Columbeanu: „Amanți e un cuvânt cam urât. Ea era într-o trupă de dansatoare rusoaice, la „Colonade”. Ce să vă spun, ne-am cunoscut așa, mai bine!”.

Anna lesko şi-a găsit liniştea în plan sentimental în urmă cu opt ani, alături de colegul ei, Dj Vinnie. Iar în martie 2016, când avea 35 de ani, Anna a născut un băiat, Adam.

Pe de altă parte, Radu Mazăre, aflat în închisoare acum, a anunțat că se însoară cu iubita lui de peste 15 ani, Roxana Mihalache. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter