Îl mai ții minte pe „Americanu’”? Ce meserie are Emil Mitrache după ce s-a lăsat și de actorie, și de șoferie

Publicat pe

Cunoscut din din serialele „La Bloc' şi „Nimeni nu-i perfect', Emil Mitrache, zis „Americanu' și-a găsit o altă metodă de a-și spori veniturile. Actorul de 53 de ani a cochetat, o perioadă, cu taximetria, însă de ceva timp s-a făcut ghid profesionist şi acum străbate ţara în lung şi în lat alături de turişti străini.

Îl mai ții minte pe „Americanu'? Ce meserie are Emil Mitrache după ce s-a lăsat și de actorie, și de șoferieÎl mai ții minte pe „Americanu'? Ce meserie are Emil Mitrache după ce s-a lăsat și de actorie, și de șoferie

„Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni. Acum când vorbesc cu voi sunt plecat din Bucureşti, la Mănăstirea Polovragi. Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos', a spus actorul pentru Click!.

Atunci când programul îi permite, Emil Mitrache mai joacă și în piese de teatru.

„Avem o ţară frumoasă şi este păcat să nu o vadă şi alţii. Mă recunosc de multe ori turiştii şi îşi doresc să facă câte o poză cu mine şi facem. Apoi pleacă mai departe. Mie mi-a plăcut să comunic cu oamenii şi îmi place că sunt mereu alţii şi sunt foarte curioşi', a mai spus Emil Mitrache.

După ce a fimat pentru „La Bloc' de la Pro TV, „Gaşca' de la Kanal D şi „Nimeni nu-i perfect' de la Prima TV', Emil Mitrache a deschis o pizzerie. Din păcate, afacerea nu a avut succes, aşa că Americanu a pus lacătul pe local. Actorul este căsătorit şi are doi băieţi, de 9 şi 7 ani, Teodor şi Edi, de care o perioadă destul de lungă a avut grijă. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter