Îl mai ții minte pe Șerban din "Liceenii"? Uite cum arată și ce face acum Tudor Petruț!

Publicat pe

Liceenii a fost filmul-simbol al generațiilor anilor ’80 și chiar dacă au trecut 33 de ani de atunci, nici interpreții și nici personajele lor nu au fost uitate. „Șerban” era personajul negativ al filmului, însă nu a fost cu nimic mai puțin carismatic decât colegii lui de platou. Iată ce face azi Tudor Petruț!

Tudor Petruț, atunci și acum

La vremea apariției filmului, Șerban era visul oricărei mame de băiat – un puști frumușel și silitor, devotat activității școlare. Pe de altă parte, el a fost personajul negativ, cel care s-a interpus între Dana (Oana Sârbu) și Mihai (Ștefan Bănică Jr.), fiind aproape să le strice idila, ceea ce l-a transformat în persona non grata al filmului. Asta nu înseamnă că Tudor Petruț nu a lăsat o amintire plăcută, cu atât mai mult cu cât personajul lui a fost sarea și piperul. 33 de ani mai târziu, actorul are o cu totul altă meserie (deși nu a renunțat complet la actorie) și locuiește în Orange County, Los Angeles, unde este profesor de matematică…

Tudor Petruț e profesor de matematică…

„Mare noroc am avut că am reuşit să-mi dau examenele de licenţă! Da, sunt profesor de matematică la liceu. A fost o opţiune care a venit mai mult dintr-un instinct de conservare, trebuia să supravieţuiesc cumva şi, să ne înţelegem, în America dacă nu câştigi nişte bani suficienţi ca să ai o viaţă liniştită, nu e foarte bine şi, la momentul respectiv, când Hollywood-ul părea foarte departe, a trebuit să fac ceva şi mi s-a părut o meserie foarte interesantă să lucrez cu copiii. E o experienţă de viaţă, în primul rând', – a declarat Tudor Petruț pentru Ok!Magazine.

… Dar și actor

Plecat în căutarea visului american, Tudor Petruț nu a avut succesul sontat în meseria pentru care s-a pregătit, însă a devenit totuși cunoscut după ce a interpretat rolul Peggy în niște reclame foarte cunoscute în State. Asta l-a făcut pe Tudor să se reorienteze spre actorie, în 2018 apărând în filmul Sounds of Silence alături de Daniela Nane, iar ulterior ajungând să prezinte „Minutul de Hollywood', o emisiune la postul românesc Arca TV.

Când a jucat în Liceenii, avea 23 de ani – fiind unul dintre cei mai „bătrâni actori” -, părul creț și o privire albastră ucigătoare. Acum are 55 de ani, doi băieți mari și nu prea mai seamănă cu Șerban din film. E grizonant și are niște kilograme în plus, dar privirea i-a rămas la fel de caldă și de ghidușă. Ceva însă tot îl mai leagă de filmul în care a jucat – i-a luat locul lui Isoscel, profesoara de matematică interpretată magistral de Tamara Buciuceanu-Botez.

Îl mai ții minte pe Șerban din "Liceenii"? Uite cum arată și ce face acum Tudor Petruț!Îl mai ții minte pe Șerban din "Liceenii"? Uite cum arată și ce face acum Tudor Petruț!

Foto: Facebook

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter