Ileana şi Cătălin Badiu şi-au reînnoit jurămintele

Publicat pe

Ileana şi Cătălin Badiu şi-au dorit să aniverseze 6 ani de căsătorie printr-o ceremonie de reînnoire a jurămintelor.

 

În aceasta vara am avut parte de cele mai intense momente… pentru ca viata mea, acum, se afla intr-un moment de schimbare… schimbare buna si profunda. Din acest motiv ne-am dorit sa facem o slujba de refacere a juramintelor, slujba care in confesiunea ortodoxa se cheama slujba de multumire.', a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

Ileana a împlinit anul acesta 40 de ani, şi tot anul acesta, Cătălin a renunţat la jobul din Germania pentru a face medicină în România.

 

Ne-am imbracat cu totii la fel ca la nunta de acum 6 ani, fericiti ca ne incap inca tinutele de atunci , am organizat totul ca si atunci pe malul marii si tot ca si atunci, familia noastra extinsa compusa din aceiasi prieteni care ne-au fost alaturi de cind ne stim,ne-au fost alaturi si acum…'

 

Petrecerea de anul acesta a fost însă diferită dintr-un punct de vedere. În viaţa Ilenei a apărut între timp un băieţel pe nume Sasha. Şi, la fel s-a întâmplat şi în vieţile prietenilor ei, care au devenit între timp părinţi.

 

Singurul lucru diferit acum este multimea de copii care au crescut in vietile noastre.', a mărturisit vedeta. Acum 6 ani, eu nu puteam ramine insarcinata, la fel si Andreea, prietena mea si domnisoara de onoare iar nasa mea Aura trecuse prin citeva pierderi de sarcina dureroase… Dumnezeu insa, ne-a ajutat pe toate trei sa avem copii minunati si sanatosi iar pe ceilalti sa-si vada copiii mari si frumosi. De aceea, am simtit cu totii nevoia unei slujbe de recunostinta, sa multumim pentru iubire si pentru ca ne avem unii pe altii aproape si pentru ca ne putem creste impreuna copiii fericiti.'

 

Ileana şi Cătălin Badiu şi-au reînnoit jurăminteleIleana şi Cătălin Badiu şi-au reînnoit jurămintele

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter