Imagini de colecţie: Lady Gaga de mână cu David Letterman şi Bill Murray

Publicat pe

Invitată în emisiunea lui David Letterman, Lady Gaga a făcut show şi pe stradă, artista făcându-şi apariţia în stilul caracteristic.

 

Imagini de colecţie: Lady Gaga de mână cu David Letterman şi Bill Murray Imagini de colecţie: Lady Gaga de mână cu David Letterman şi Bill Murray

Îmbrăcată în lenjerie neagră peste care purta o geacă de piele, cocoţată pe nişte platforme impresionante şi purtând  o perucă verde uriaşă, Lady Gaga şi-a completat look-ul cu ciorapi de plasă şi o pereche de ochelari de soare.

 

Ea a fost însoţită de însuşi Letterman, iar cei doi s-au distrat de minune plimbându-se pe stradă. Bill Murray le-a ţinut companie, astfel că cei trei au reuşit să susţină o reprezentaţie de zile mari, gustată din plin de cei prezenţi.

 

În timpul emisiunii, starul pop, actorul şi prezentatorul nu au ratat prilejul de a face un selfie, încadrând-se în trend-ul lansat de Ellen DeGeneres la Gala Oscar de anul acesta.

 

Lady Gaga îşi promovează în prezent cel mai nou album al ei, ARTPOP.

 

Foto: Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter