La mulți ani, Oana Sîrbu! Artista a împlinit 50 de ani/ IMAGINI INEDITE

Publicat pe

O jumătate de secol a trecut peste Oana Sîrbu fără să lase o urmă. Artista, pe care românii o iubesc mai ales grație rolului din 'Liceenii', interpretat alături de Ștefan Bănică Jr, împlinește, azi, 50 de ani. 

Nici chipul, nici trupul și nici pofta de viață nu-i trădează vârsta actriței care, într-un interviu pentru Libertatea, spunea că, deși specială, aniversarea de azi nu va avea nimic special. Cu excepția tortului pe care i l-a pregătit mătușa ei în vârstă de … 92 de ani.

Nu mi se pare o aniversare specială', diferită de altele, motiv pentru care nu mă pregătesc nicicum. Ori merg într-o excursie în Munții Măcinului, ori merg să-l ascult pe Sorin Zlat la Green Hours.

La mulți ani, Oana Sîrbu! Artista a împlinit 50 de ani/ IMAGINI INEDITELa mulți ani, Oana Sîrbu! Artista a împlinit 50 de ani/ IMAGINI INEDITE

Mămica lui Alex Stelian, un băiețel în vârstă de 11 ani și jumătate, Oana Sîrbu povestea pentru VIVA! că este recunoscătoare pentru viața pe care o are.

De câte ori i se spune că arată minunat, Oana este modestă, ca de obicei: 'Imi spune multa lume asta, dar eu nu imi dau seama… Nu sesizez schimbarea, pentru ca am avut dintotdeauna o fire jucausa, dar cred ca implinirea cea mare care se observa se datoreaza faptului ca Alex Stelian a venit in viata mea.' 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter