Imagini de la petrecerea de botez a fetiței Gabrielei Cristea. Totul este violet!

Publicat pe

A început petrecerea de botez a micuţei Thea Iris Selena, cea de-a doua fetiţă a Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda. După ce fetiţa a fost creştinată într-o biserică din Corbeanca, decorată cu flori de iris, petrecăreţii s-au strâns într-un restaurant din zona de nord a Capitalei pentru a sărbători unul dintre cele mai fericite momente din viaţa Gabrielei şi a lui Tavi. Atât locaţia, cât şi meniul invitaţilor au fost decorate în tonuri de violet, culoare aleasă datorită numelui micuței.

Imagini de la petrecerea de botez a fetiței Gabrielei Cristea. Totul este violet!Imagini de la petrecerea de botez a fetiței Gabrielei Cristea. Totul este violet!

Locația unde are loc botezul lui Thea Iris Selena este spectaculoasă, cu grădină și piscină, iar meniul a fost ales astfel încât să-i satisfacă și pe cei mai pretențioși invitați.

Întregul eveniment este construit în jurul unui concept floral, de la preparatele sofisticate ce vor avea flori comestibile violet, la panourile foto din flori de iris, la luminile arhitecturale și până la tortul spectaculos în nuanțe de violet.

Meniu sofisticat pentru botezul lui Iris

Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locație cu un design aparte: pulpă de raţă, cartofi Dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveți black tiger, legume dulci cu sos lemon butter, roast beef cu sos remoulade, filé de porc cu sos de prune sunt doar o parte din preparatele alese pentru botez.

Tortul micuței Thea Iris Selena va fi unul special, atât în ceea ce privește gustul cât și design-ul, în ton cu tema petrecerii.

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare decât cea de la nuntă, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit. Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele, vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, o să fie interesant. O amestecătură frumoasă', a declarat Gabriela Cristea pentru Wowbiz.

În urmă cu două săptămâni, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat religios, la patru ani de când deveniseră soți și soție în acte. Cei doi au împreună două fetițe, Victoria și Iris, cea mică, botezată astăzi. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter