IMAGINI VIVA! Shopping with stars - Un eveniment cu vedete, pentru cititorii noștri / FOTO & VIDEO

Publicat pe

Pentru al doilea an consecutiv, Revista VIVA! organizează, în București Mall, un eveniment la care și-a așteptat prietenii cu candy bar, vin şi un panou foto la care cititorii noștri s-au putut fotografia alături de vedetele lor preferate.

Prietenii revistei noastre au ocazia să-și întâlnească vedetele preferate, să facă fotografii împreună cu acestea la panou, dar și să se îndulcească de la candy barul colorat și de la bufetul amuse bouche super delicios și să bea un pahar de vin nobil într-o atmosferă caldă. Urmează sesiuni de shopping, la care cititorii revistei VIVA! au fost invitați să participe alături de vedete, pentru a se inspira din ultimele tendințe fashion și, de ce nu, pentru a-și achiziționa produsele preferate ale celebrităților pe care le admiră. Printre vedetele care și-au anunțat prezența la maratonul de shopping din Mega Mall s-au numărat Carmen Brumă, Amalia Enache, Sore, Dana Rogoz, Ciprian Marica, Cătălina Grama și Nicole Cherry.

Evenimentul VIVA! Shopping with Stars a început la ora 17.00 și se va desfășura până la ora 21.00. Poți veni și tu în acest interval să te întâlnești cu vedetele preferate.

IMAGINI VIVA! Shopping with stars - Un eveniment cu vedete, pentru cititorii noștri / FOTO & VIDEOIMAGINI VIVA! Shopping with stars - Un eveniment cu vedete, pentru cititorii noștri / FOTO & VIDEO

Sponsorul evenimentului: București Mall

Parteneri: Florăria Iris, Gett’s Salons, Vincon România, 

FOTO: Cristian Duminecioiu 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă