În ce relații a rămas Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu, după despărțire: „O iubește foarte mult”

Publicat pe

La începutul lunii februarie, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. De această dată, separarea celor doi pare definitivă, cu atât mai mult cu cât prezentatorul matinalului de la Antena Stars a început o nouă relație, iar asistenta TV a postat pe Instagram un buchet de flori, dând de înțeles că are un admirator. Recent, motociclistul a spus în ce relații a rămas Ramona Olaru cu mama lui, la două luni de când s-a produs despărțirea lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Relația Ramonei Olaru și a lui Cătălin Cazacu a fost marcată de multe despărțiri și împăcări. În urmă cu două luni, cei doi au anunțat că s-au separat și au dat de înțeles că nu mai există nicio posibilitate de împăcare. La o lună după ce au pornit pe drumuri diferite, prezentatorul matinalului de la Antena Stars și-a refăcut viața amoroasă și se zvonește că ar avea o relație cu o colegă de breaslă, pe nume Elisa. La rândul ei, Ramona Olaru a postat pe rețelele de socializare un buchet de flori, pe care l-ar fi primit de la actualul ei partener. Cei doi au fost într-o vacanță romantică în Budapesta, însă nu a dezvăluit identitatea celui care i-a cucerit inima.

În ce relații a rămas Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu, după despărțire: „O iubește foarte mult'În ce relații a rămas Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu, după despărțire: „O iubește foarte mult'

Pe parcursul relației cu Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a avut numai cuvinte de laudă la adresa mamei lui, cu care a avut o relație foarte apropiată. Recent, motociclistul a spus în ce relații a rămas fosta lui iubită cu cea care i-a dat viață, având în vedere că despărțirea lor s-a produs de două luni și pare definitivă.

Citește și: Cătălin Cazacu, reacție acidă după ce Ramona Olaru a postat un mesaj controversat la Instagram: „Maturitatea este atunci când încetezi să…”

Citește și: Cătălin Cazacu o atacă pe Ramona Olaru la doi luni de când și-au spus adio: „Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit”

Citește și: „O psihoză de femeie, nu am iubit-o'. Fulgy continuă scandalul cu Bia Khalifa, după ce ea a cerut ordin de protecție împotriva lui. Fiul Clejanilor a scăpat de brățara de monitorizare

Citește și: Cristian Boureanu a fost prins băut la volan. S-a ales cu permisul suspendat și cu amendă

În ce relații a rămas Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu

Spre surprinderea multora, Ramona Olaru a rămas la fel de apropiată de mama lui Cătălin Cazacu, chiar dacă cei doi sunt despărțiți de două luni. Prezentatorul de la Antena Stars spune că mama lui a avut mult de suferit din cauza articolelor din presă referitoare la separarea de asistenta TV.

„Mama se panichează cel mai tare! Nu a fost niciodată un secret și nu este un secret. Relația dintre mama mea și Ramona a fost tot timpul una și va fi  și o să rămână și este, una foarte frumoasă. Sunt născute la o zi distanță, mama  o iubește foarte mult și atunci genul ăsta de știri au tot lovit-o de-a lungul timpului dar am învățat-o să  nu mai creadă și este bine!(…)

Dar nu trebuie să-i spun lui mama. Mama trebuie să știe că eu sunt fericit, toată lumea e fericită!', a declarat Cătălin Cazacu, pentru Click.ro.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat?

Întrebat despre împăcarea cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu a fost destul de rezervat în declarații, însă a dat de înțeles că sunt în relații bune. După despățirea din februarie, s-a zvonit că motociclistul ar fi început o nouă relație cu o colegă de la Antena Stars, în timp ce Ramona Olaru a postat flori și cadouri primite de la actualul ei partener.

„Întreabă-mă! Eu pot să-ți spun că sunt foarte bine, de aici încolo… trage concluzia pe care o vrei. Suntem foarte bine, că și ea e foarte bine', a mai spus Cătălin Cazacu, pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter