In pat cu Kylie Minogue...

Publicat pe
Kylie MinogueKylie Minogue este o rasfatata a topurilor internationale, insa artista de origine australiana se orienteaza, ca multe alte staruri si spre afaceri.

Intentioneaza sa lanseze o colectie de design interior, ce va cuprinde lenjerie, paturi, prosoape, perdele si perne de ornament.

Cei mai norocosi par a fi in acest caz britanicii, intrucat ei vor fi primii care isi vor putea cumpara noua colectie semnata Kylie.

Cantareata nu este la prima incercare de a se lansa in business. De-a lungul timpului si-a asociat numele unui parfum, dar si unor colectii de costume de baie si de lenjerie intima.

Kylie aduce o nota de eleganta si ofera garantia calitatii, motive suficiente pentru a primi oferte cat se poate de tentante din lumea afacerilor.

Muzica ramane insa pe primul plan, in acest an urmand sa porneasca intr-un turneu international pentru promovarea ultimului sau album. X marcheaza intoarcerea sa dupa o lupta castigata impotriva unui cancer de san descoperit in mai 2005.

Se va opri pe 17 mai si la Bucuresti, fanii sai fiind asteptati pe Stadionul Cotroceni. Biletele au fost puse in vanzare in reteaua magazinelo Diverta si online, la www.myticket.ro, preturile fiind de 79, 95, 130, 200 si 400 de lei.

Foto: www.askmen.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter