În plin scandal cu Brigitte, Robert Sfăt își găsește liniștea la mormântul părintelui său. Fiul vedetei varsă lacrimi amare: "Cred că știe și el de acolo de Sus ce și cum se întâmplă"

Publicat pe

Robert Sfăt trece printr-o perioadă grea a vieții lui, la doar 19 ani, dar încearcă să fie tare și să treacă peste asta. Fiul lui Brigitte Pastramă își găsește liniștea la mormântul tatălui său, unde merge destul de des pentru a-i spune ce are pe suflet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

De câteva săptămâni, Brigitte Pastramă și fiul ei Robert Sfăt au ajuns la cuțite din cauza unui scandal care a izbucnit în casa vedetei. Tânărul face în continuare dezvăluiri neașteptate despre mama lui și nu mai ține cont că asta l-ar putea costa mai târziu.

Tatăl lui Robert Sfăt, primul soț al lui Brigitte Pastramă, a murit când acesta era foarte mic, însă aminitirea lui a rămas vie în sufletul copilului său. Tânărul a povestit în emisiunea lui Dan Capatos, cum merge destul de des la mormântul tatălui său și vorbește cu el.

„El mă privește de sus și ține la mine în continuare. Aici îmi mai petreceam câteodată timpul și îmi mai spuneam ofurile, tatălui meu, despre care știam că are timp să mă asculte. Îi spun să stea liniștit, că o să duc eu mai departe tot ce nu a putut el să care. Cred că știe și el de acolo de Sus ce și cum se întâmplă. Am pățit să mai și plâng, se întâmplă, nu mi-e rușine de treaba asta. Veneam aici de cel puțin două ori pe săptămână', a declarat Robert Sfăt, la Xtra Night Show.

Citește și: Brigitte Pastramă face dezvăluiri cutremurătoare despre fostul soț, Ovidiu Torj: „M-a dezbrăcat în pielea goală și m-a tăiat, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie Năstase'

Mama lui Brigitte Pastramă nu vrea să se bage în scandalul fiicei sale cu nepotul său

Robert Sfăt a fost crescu până la vârsta de 14 ani de bunica lui, mama lui Brigitte Pastramă. Tânărul a mărturisit că a încercat să vorbească cu bunica lui, însă aceasta nu vrea să spună foarte multe pentru a nu-i strica imaginea lui Brigitte.

„Veneam la mormântul lui să îi spun ofurile mele. Cred că nimănui, doar lui îi spuneam. Am încercat să vorbesc cu bunica, însă ea nu prea are timp și a zis că nu vrea să declare foarte multe pentru a nu murdări imaginea fiicei sale', a mai spus Robert Sfăt.

Citește și: Brigitte Pastramă, la capătul puterilor din cauza fiului ei. Florin Pastramă vrea să-i lase fosta sa casă lui Robert Sfăt: 'De fiecare dată când s-a certat cu mama lui…'

În plin scandal cu Brigitte, Robert Sfăt își găsește liniștea la mormântul părintelui său. Fiul vedetei varsă lacrimi amare: "Cred că știe și el de acolo de Sus ce și cum se întâmplă"În plin scandal cu Brigitte, Robert Sfăt își găsește liniștea la mormântul părintelui său. Fiul vedetei varsă lacrimi amare: "Cred că știe și el de acolo de Sus ce și cum se întâmplă"

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter