In vacanta, Wilmark i-a invatat pe greci sa danseze salsa

Publicat pe

WilmarkTimp de o saptamana, Wilmark s-a relaxat in Santorini, unde a petrecut alaturi pe sotia lui Ioana o vacanta foarte romantica.

„A fost o vacanta foarte romantica, in care ne-am relaxat, ne-am bucurat din plin de peisaje si de apusuri senzationale, dar am facut si multa miscare mai ales ca de la hotelul in care am stat, ca sa mergem la restaurantul preferat aveam de urcat si de coborat cate 600 de trepte. Cand totusi oboseam, cel mai la indemana mijloc de transport era taxiul sub forma unui… magar,' declara Wilmark care din toamna va juriza cel de-al optulea sezon „Dansez pentru tine'.

Pentru a se mentine in forma pentru Academia de Baile Latinoamericano', scoala de dans pe care a deschis-o in urma cu 11 ani in Bucuresti, Wilmark nu a ratat ocazia sa acapareze ringul de dans pe ritmuri latino intr-un local deschis pana dimineata din zona in care au stat si de asemenea i-a invatat pe grecii de acolo sa danseze salsa.

 

 

Wilmark
Wilmark

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter