Încă o idilă la FERMA? Brigitte și Florin Pastramă dorm îmbrățișați și își fac masaj

Publicat pe

Avea dreptate Kamara când îi reproșa lui Florin Pastramă că și-a propus să cucerească toate femeile din FERMĂ. Ultima care i-a căzut cu tronc pare a fi Brigitte, deși nu demult a cerut-o de nevastă pe Otniela.

 

Ajuns în „Ferma' Florin și-a încercat norocul cu mai multe concurente, care l-au refuzat politicos rând pe rând. Prima a fost Ioana Filimon, fosta Miss România. Cea de-a doua „victimă' este Otilia Bilionera, iar pe Otniela Sandu a cerut-o chiar de nevastă, de ziua ei, deși acasă era logodit cu Raluca Podea.
Se pare că Pastramă și-a mutat centrul de interes spre Brigitte, iar gesturile dintre cei doi sunt ținute sub lupă de restul concurenților din Ferma.
Astfel, cei doi dorm îmbrățișați, își fac masaj, își spun vorbe șoptite, se tachinează, își spală hainele reciproc. Cei din Fermă simt tensiunea dintre fosta soție a lui Ilie Năstase și Pastramă, însă rămâne de văzut cum se va dezvolta…sau nu relația dintre cei doi.
În edițiile de săptămâna aceasta, telespectatorii vor putea simți tensiunea dintre Brigitte și Florin, care se testează reciproc, dar și tensiunea dintre cele două tabere din fermă sau tensiunea de a fi nevoiți să treacă, din nou, prin alegerea fermierului șef, a servitorilor și a dueliștilor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter