Incepe B-EST. Poftiti la film! - Video

Publicat pe
Lust, CautionIntre 14 si 20 aprilie, toate drumurile vor duce catre cinematograful Scala care va gazdui cea de-a patra editie a Festivalul International de Film B-EST.

In aceasta seara, la Gala de deschidere va fi prezentat „Lust, Caution', in regia lui Ang Lee, o productie USA, China, Taiwan, Hong Kong. Ang Lee este primul regizor de origine asiatica castigator de Oscar. Are in palmares doi Lei de argint la Venetia, dar si un Glob de aur si un Premiu Bafta.

In competita lungmetrajelor se afla si „Restul e tacere', in regia lui Nae Caranfil, dar si „Breath/Soom', un film corean nominalizat anul trecut la Palme dOr.

In cadrul festivalului vor intra in competitie si scurtmetraje de fictiune si filme documentare, castigatorul marelui trofeu urmand sa primeasca un premiu de 8 000 de dolari, in timp ce premiul pentru cel mai bun film documentar va fi de 5 000 de dolari.

Lust, Caution – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter