Inna a redeschis seria de concerte Live in Garajul Europa FM

Publicat pe

Inna a redeschis, aseara seria de concerte Live in Garajul Europa FM. Zeci de fani, veniti din toate colturile Bucurestiului, dar si din tara, au ascultat melodiile care au facut-o pe Inna celebra.

 

Inna

In Garajul Europa FM si-a facut aparitia si Antonia, care a venit sa o sustina pe Inna la concertul sau live. Dar cei mai mici spectatori din Garaj s-au dovedit a fi si cei mai inflacarati admiratori ai vedetei: Inna a fost inconjurata de zeci de copii care i-au demonstrat live ca stiu pe de rost versurile pieselor ei!

Antonia

Fanii au avut parte si de o premiera – Inna a cantat alaturi de formatia The Marker. Melodiile in duet s-au tinut lant: una dintre piesele interpretate pentru prima data de Inna impreuna cu solistul formatiei, Paul Mates a fost „Wherever you are'.

Inna i-a marturisit lui George Zafiu, MC-ul concertelor din Garaj, ca pentru ea mediul online este cel mai important mijloc de promovare. De altfel, concertul Innei a putut fi urmarit in premiera Live pe pagina Europa FM de pe Facebook, de cei peste 83.000 de fani prezenti online.

Vedeta spune ca Facebook si Twitter sunt cele mai importante canale pentru ea: „vreau sa le spun fanilor mei ca sunt chiar eu cea care le raspunde pe Facebook si Twitter si nu oamenii din echipa mea, asa cum s-a speculat.'

Inna si George Zafiu

Concertul a putut fi vazut si pe un ecran urias amplasat afara, cum Garajul Europa FM s-a dovedit a fi neincapator pentru multimea fanilor, care au dansat si au cantat impreuna cu vedeta. La final, Inna a dat zeci de autografe si interviuri iar in aceasta dimineata a plecat spre Mexic unde are programate o serie de concerte.

Europa FM Live in Garaj continua, in data de 26 septembrie, cu un concert de senzatie semnat Loredana.

 

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter