INNA: un nou videoclip si o noua campanie sociala

Publicat pe

Inna a lansat astazi un nou videoclip pentru single-ul Endless', al treilea de pe albumul I Am The Club Rocker'.

Pentru acest videoclip, Inna a lucrat cu regizorul Alex Herron cu care a filmat „Sun is Up”, „Club Rocker” si „Un Momento”. Printre artistii cu care Alex Herron a colaborat se numara Taio Cruz, Kesha, Tim Berg, Afrojack, Tinie Tempah si altii. Director of Photography a fost John Perez, care a mai colaborat cu: Rihanna, Jay Z, Beyonce, Eminem, Muse, Coldplay, Kanye West si Alicia Keys.

Si pentru ca 25 noiembrie este Ziua Internationala a luptei impotriva violentei domestice, Inna a ales sa lanseze si campania sociala Bring The Sun In My Life', prin care isi propune sa le fie aproape tuturor femeilor care se confrunta cu aceasta problema.

Site-ul dedicat www.bringthesuninmylife.com este o platforma prin intermediul careia victimele violentei domestice pot fi consiliate de specialistii partenerilor campaniei din Romania si din Europa: Fundatia Sensiblu, Asociatia A.L.E.G. si WAVE pentru a gasi solutii pentru situatiile in care se afla si pentru a avea o viata normala, fara suferinta fizica si traume psihice. Campania se va extinde si in afara Europei, purtandu-se deja discutii cu ONG-uri din America de Nord si Sud.

Innei i s-au alaturat in campanie 13 femei din domenii diferite, dar care cred in acelasi mesaj: Your voice matters! No Violence, No Endless Pain': Amalia Nastase (eventures), Medeea Marinescu (actrita), Kristina Dragomir (designer), Mihaela Glavan (designer Sepala), Ioana Blaj (actrita), Cristina Bazavan (jurnalist), Oana Tache (Dance FM), Vanda Popa (medic Dent Estet), Andreea Berghea (Music Director Kiss FM), Raluca Ionescu (DJ Radio ZU), Ana Treaba (PR Europa FM), Nico Creciunesc (DJ Radio 21), Anamaria Hancu (Communication Manager Lets Do It, Romania!)
 

Sursa: Global Music Management
Foto: Eduard Aninaru

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă