Insarcinata, Claudia Schiffer a pozat goala

Publicat pe

Insarcinata in luna a opta top modeul german Claudia Schiffer apare dezbracata pe coperta editiei germane a revistei Vogue.

Claudia SchifferFotografia a fost realizata de designerul Karl Lagerfeld si se aseamana cu cea realizata in 1991 de Annie Leibovitz cu actrita Demi Moore insarcinata atunci in luna a saptea.

Acea ipostaza a fost adoptata de-a lungul timpului de mai multe vedete, Cindy Crowford, Britney Spears sau Christina Aguillera aparand insarcinate pe copertele diverselor reviste.

„Ceea ce a contat pentru noi a fost sa aratam cat este feminitatea de frumoasa si ca a avea o imagine pozitiva despre propriul corp este posibil in orice circumstante”, a declarat Claudia Schiffer.

Top modelul este la cea de-a 13-a aparitie pe coperta revistei Vogue, prima fiind inregistrata in urma cu 20 de ani.

Claudia Schiffer s-a casatorit in urma cu opt ani cu britanicul Matthew Vaugh, cei doi avand impreuna doi copii, Casper, de sapte ani, si Clemantine, de cinci ani.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter