Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!” / EXCLUSIV

Publicat pe

Însărcinată pentru prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii. Artista și soțul ei, Adi Rus, vor deveni părinți de băiat peste aproximativ o lună. Se pare că îndrăgita cântăreață plănuiește ca pe viitor să-și mărească și mai mult familia. Având în vedere cât de răsfățată a fost ea de fratele ei mai mare, solista speră să aibă și o fetiță, după ce-l va aduce pe lume pe fiul ei. Iată ce alte detalii interesante ne-a mai dezvăluit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ai cochetat vreodată cu ideea unei familii numeroase? Sunt destule vedete din showbiz care au trei sau chiar mai mulți copii.

Eu am un frate mai mare cu un an și două luni și întotdeauna am fost răsfățată de el… Așa că, da, sper să vină și o răsfățată în casă! Doi sau trei copii… că deja au camerele făcute. (râde)

Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!' / EXCLUSIVÎnsărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!' / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, detalii despre botez și petrecerea de nuntă pe care a amânat-o:„Aveam pregătită o super-petrecere'/ EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, primele declarații despre numele băiețelului ei:„Și l-a ales singur' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii.A uitat-o complet pe Hannelore

Citește și: Niculina Stoican, cu lacrimi în ochi astăzi, când ar fi fost ziua de nume a lui Petrică Mîțu Stoian:”Lucruri nevăzute ne-au legat”

Însărcinată pentru prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii

Spuneai că îți vei îmbrăca copilul cu haine de la second-hand și că nu-i vei cumpăra lucruri scumpe. De ce ai luat această decizie?

Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! (râde) Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc. Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!

Momentan, mai cânți? Mai poți urca pe scenă? Ai interdicții?

Câââââânt! Evident! Nu aș putea să trăiesc fără să cânt! Nu am nicio interdicție, doar că nu mai merg la evenimentele de peste hotare și la cele de la foarte mare distanță de casă. Am de gând să cânt până în ultima clipă, vorba aia! Dacă am să pot! Și dacă nu o să fiu prea „mare (râde), ca să mă și recunoască lumea!

Cine o va ajuta pe artistă la creșterea fiului ei

Multe femei își angajează bonă atunci când aduc pe lume un copil. Crezi că vei face la fel sau vei apela la ajutorul familiei, cum ar fi mama ta, pentru creșterea băiețelului?

Ne-am gândit la un moment dat să angajăm o persoană, dar pentru început cu siguranță nu va fi nevoie. O avem pe soacra mea, care de abia așteaptă să-și intre în rolul de bunică, și pe mami, care deja e obișnuită cu acest rol. Eu pot să-mi văd de treabă liniștită cât sunt ele.

Vlăduța, ai o siluetă impecabilă. Vreau să ne spui cum reușești să te menții în formă chiar și acum, când ești însărcinată. Ai grijă la alimentație, faci sport? Cum arată meniul tău zilnic?

Meniul meu zilnic… Să nu fiți invidioase, fetelor, dar vă zic sincer: mănânc orice, oricând! Și nici nu merg la sală! Cred că genetica mea e bună în acest sens și cred că reușesc să-mi păstrez cât de cât kilogramele prin faptul că eu consum destul de multă energie cântând și pierzând nopțile… prin oboseală și de multe ori epuizare. Bine, trebuie să recunosc faptul că acum am pus ceva kilogrme pe mine, însă sunt normale… Suntem doi. (râde)

Spune-ne dacă ne mai pregătești surprize pe plan muzical sau vei fi mai retrasă pe plan profesional în perioada următoare…

Am foarte multe proiecte deja pregătite și filmate… doar să le lansez! Vine o vară cu multe proiecte frumoase, zic eu, și sper ca cei care mă ascultă să le îmbrățișeze cu drag! Așa cum eu le pregătesc pentru ei! Cu mareee drag!

Sursă foto: Alexandra Vaidan, Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă