Înțelegerea pe care Misha și Connect-R au făcut-o înainte de divorț. Nu vor ca fetița lor să sufere

Publicat pe

În vară, Connect-R anunța divorțul de mama fetiței sale. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau a fi un cuplu extrem de unit și problemele în căsnicia lor parcă nici nu existau. Înainte de a divorța, Misha și Connect-R au făcut o înțelegere. Aceștia nu vor ca Maya să sufere.

Connect-R și Misha au divorțat în mare secret în urmă cu mai bine de un an. Chiar dacă cei doi nu mai formau un cuplu, aceștia au decis să pozeze în familia perfectă, deși lucrurile nu erau atât de roz. Micuța Maya locuiește împreună cu mama ei, iar relația lor este una perfectă. Artista se descurcă de minune cu creșterea fetiței sale și nu are nevoie de bonă. Mama Mishei vine de fiecare dată atunci când aceasta are nevoie de ajutor.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Misha și Connect-R au făcut o înțelegere înainte de divorț. Cei doi au divorțat la notar, semn clar că amândoi au fost de acord. Misha și Connect-R s-au înțeles să nu vorbească urât unul de celălalt prin presă sau să se afișeze cu o altă persoane, iar toate aceste lucruri le fac de dragul fetiței lor. Maya este încă mică și nu înțelege foarte bine ceea ce se întâmplă, iar atunci când va crește nu va trebui să citească lucruri care o vor afecta, atât timp cât părinții ei se ocupă de acest lucru.

Misha și Connect-R au divorțat

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot ., Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat', a scris Connect-R pe Facebook.

Citește și: Misha şi Connect-R au ascuns adevărul. Maya, fiica lor, nu ştie că au divorţat

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva