Interviu - Andreea Berecleanu cheama vedetele pe ruinele Bucurestiului

Publicat pe

Andreea Berecleanu organizeaza un un vernisaj de fotografie despre un Bucuresti care striga din toate crapaturile sale si care asteapta sa fie salvat.

Andreea BerecleanuAi gandit impreuna cu artistul fotograf Eugen Ciocan un vernisaj inedit, Vedete pe ruinele Bucurestiului'. Despre ce este vorba?
Este o expozitie ca un semnal de alarma ce atrage atentia asupra starii sanatatii Bucurestiului, cu accent pe centrul istoric, care este parca invadat de transee.

Unde si cand are loc evenimentul?
Joi, 8 aprilie, la FotoCabinet-ul lui Eugen Ciocan, pe strada Lipscani nr. 41.

Care sunt vedetele care ti s-au alaturat in acest proiect?
Sunt 50 de personalitati din toate domeniile: Marcel Iures, Maia Morgenstern, Dan Puric, Razvan Mazilu, trupa Sarmalale Reci, Horia Brenciu, Ducu Darie, Marina Constantinescu, Vlad Radescu, Melania Medeleanu, Florin Piersic Jr, Virgil Iantu, Robert Turcescu, Mihaela Bilic, Roxana Voloseniuc.

Invitatia la vernisaj este o fotografie cu cei doi copii ai tai, Eva si Petru. De ce i-ai ales pe ei pentru aceasta campanie?
A fost o intamplare ca i-am ales pe ei, totusi trebuie sa spun ca expresia lor din fotografie sugereaza cel mai bine starea de sanatate a Bucurestiului. Eva a inteles mesajul, i-am povestit de multe ori cum era Bucurestiul in perioada interbelica, i-am aratat fotografii…

Ce se va intampla concret dupa vernisaj?
Deocamdata asteptam feedback-ul si desigur ca mai avem cateva idei care sa continue acest proiect.

 

Vedete pe ruinele Centrului istoric

 Foto: Arhiva Viva!

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă