[VIDEO] Interviu: Aylin Cadir, actrita care canta jazz

Publicat pe

Joi seara am ascultat-o pe Aylin cantand jazz la lansarea primului videoclip de pe albumul la care lucreaza de mai bine de un an si care va fi lansat anul viitor. Piesa se numeste Cloud si este compusa de cei de la Moonlight Breakfast. Inainte de concert, am stat de vorba cu Aylin despre muzica, actorie si moda.

 

Aylin impreuna cu trupa sa, The Lucky Charms

 

Dupa ce s-a incheiat colaborarea cu trupa Pops, datorita careia Aylin a devenit cunoscuta, s-a concentrat mai mult pe terminarea studiilor de actorie, dar nu a renuntat la dorinta de a canta. A inceput sa-si caute locul in care se potriveste cel mai bine in muzica si l-a gasit in… jazz. Asa ca a cantat o vreme in baruri de jazz din Bucuresti si din tara, apoi si-a cautat instrumentisti, avand ambitia de a avea o trupa proprie si melodii originale. Cautand compozitori, s-a intalnit cu cei de la Moonlight Breakfast, o trupa tanara cu un sound foarte occidental care au compus 6 piese special pentru ea.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zJarcaq5igw&feature=youtu.be[/youtube]

 

Cat despre videoclipul piesei, trebuie sa stiti ca a fost filmat in satul bunicii lui Aylin (o mica Turcie in Dobrogea'), sat in care isi petrecea vacantele in copilarie si o prezinta pe artista in diferite ipostaze – mergand cu motocicleta pe dealuri sau privind Dunarea de pe ponton.

 

Artistii preferati ai lui Aylin din zona jazzului sunt, bineinteles, Ella Fitzgerald, iar din zona contemporana, Lisa Eckdahl, o voce care ii transmite bucuria de a canta, si Caro Emerald. De altfel, muzica si actoria se completeaza la ea in mod fericit, si nu crede ca ar putea renunta la una pentru cealalta, fiecare dintre ele exprimandu-i personalitatea intr-un alt fel. Cel mai mult ii place feedback-ul direct al publicului pe care-l simte atunci cand se afla pe scena, in concert. Teatrul, in schimb, ii da posibilitatea de a descoperi lucruri noi chiar in interiorul ei.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W_So66LuiC4&feature=youtu.be[/youtube]

 

Intrebata despre look, Aylin declara ca nu-i plac schimbarile si incearca sa-si defineasca un stil feminin si sexy, dar necautat.

 

Ii uram mult succes si de abia asteptam sa ascultam si celelalte piese!

 

 

Video: Robert Hanciarec

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter