Interviurile VIVA! Cum și-a revenit Gabriela Cristea după ce a pierdut o sarcină

Publicat pe

O viață demă de un roman! Gabriela Cristea a cunoscut împlinirea adevărată abia la vârsta de 40 de ani, când i s-a înplinit ca mai mare dorință, aceea de a deveni mamă. În trecut, a piersut o sarcină, iar azi aflăm cum și-a revenit în urma tragicului eveniment.

A plecat de acasă la 18 ani, și-a abandonat visul de a deveni balerină profesionistă, s-a angajat în televiziune, iar viața i-a rezervat mereu surprize, fie extrem de plăcute, fie mai puțin. Gabriela Cristea vine azi la Interviurile VIVA!, într-o ediție specială în care a acceptat să se dezbrace de secrete și să ofere unul dintre cele mai sincere interviuri pe care le-a acordat vreodată. Totul, începând cu ora 16.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Cum s-a schimbat viața ei, după ce l-a întâlnit pe Tavi Clonda, după un divorț care a afectat-o puternic? Cum i s-a năruit visul de a deveni mamă, când a pierdut o sarcină? Viața vedetei TV a fost ca un carusel și, de fiecare dată, a căzut în picioare și și-a găsit puterea de a o lua de la capăt. Acum, trăiește cea mai frumoasă perioad din viață și aproape că nu-și mai dorește nimic, în afară de sănătate pentru familia ei.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter