Interviurile VIVA! Cum și-a revenit Gabriela Cristea după ce a pierdut o sarcină

Publicat pe
Interviurile VIVA! Cum și-a revenit Gabriela Cristea după ce a pierdut o sarcină

O viață demă de un roman! Gabriela Cristea a cunoscut împlinirea adevărată abia la vârsta de 40 de ani, când i s-a înplinit ca mai mare dorință, aceea de a deveni mamă. În trecut, a piersut o sarcină, iar azi aflăm cum și-a revenit în urma tragicului eveniment.

A plecat de acasă la 18 ani, și-a abandonat visul de a deveni balerină profesionistă, s-a angajat în televiziune, iar viața i-a rezervat mereu surprize, fie extrem de plăcute, fie mai puțin. Gabriela Cristea vine azi la Interviurile VIVA!, într-o ediție specială în care a acceptat să se dezbrace de secrete și să ofere unul dintre cele mai sincere interviuri pe care le-a acordat vreodată. Totul, începând cu ora 16.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Cum s-a schimbat viața ei, după ce l-a întâlnit pe Tavi Clonda, după un divorț care a afectat-o puternic? Cum i s-a năruit visul de a deveni mamă, când a pierdut o sarcină? Viața vedetei TV a fost ca un carusel și, de fiecare dată, a căzut în picioare și și-a găsit puterea de a o lua de la capăt. Acum, trăiește cea mai frumoasă perioad din viață și aproape că nu-și mai dorește nimic, în afară de sănătate pentru familia ei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro