Ioana Ginghină face mişcare ca vedetele de la Hollywood

Publicat pe

Ioana Ginghină isi imparte timpul intre repetitiile la teatru si atelierele de creatie MiniArtShow si este foarte incantata ca in foarte putinul timp rămas reuseste sa isi faca antrenamentul saptamanal. Si nu oricum, ci la fel ca vedetele de la Hollywood.

 

ginghina3

 

Ioana face o sedinta de electrostimulare musculara o data pe saptamana la Perform Studio care dureaza doar 20 de minute si echivaleaza cu trei ore petrecute la sala de fitness.

 

„M-am informat despre acest gen de sport, pe care eu l-am numit de lenesi'. Se pare ca nu e chiar de lenesi pentru ca sportivii de performanta, astronautii si vedetele de la Hollywood apeleaza la aceasta tehnologie moderna: electrostimularea musculara.', măruriseşte vedeta.

 

„Am facut deja 3 antrenamente si am slabit 1kg si jumatate, fara sa mai tin o dieta anume, zic ca e bine. Sper ca in 10-15 sedinte sa se vada rezultatele, pentru ca primavara bate la usa', a adăugat ea.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter