Ioana Ginghină s-a retras din showbiz. Cum arată și ce face acum cea mai sexy actriță de telenovele

Publicat pe

Ioana Ginghină are în palmares titlul de cea mai sexy actriță de telenovele și chiar dacă acum apare foarte rar la televizor, este într-o formă de invidiat la cei 41 de ani ai săi. Ioana își împarte timpul între teatru, filmările pentru serialul O grămadă de caramele', care va fi difuzat de Happy Channel și familie.

 

Ioana Ginghină s-a retras din showbiz. Cum arată și ce face acum cea mai sexy actriță de telenoveleIoana Ginghină s-a retras din showbiz. Cum arată și ce face acum cea mai sexy actriță de telenovele

În 2004, Ioana Ginghină interpreta rolul lui Ildiko Szekelyi în telenovela „Numai iubirea” şi cunoştea astfel celebritatea, care i-a adus, mai târziu, și un pictorial în Playboy, dar și un soț căruia i-a picat cu tronc pe platourile de filmare.

Din 2011 până în 2017, Ioana a luat o pauza de telenovele, însă fanii au revăzut în serialul O grămadă de caramele' o femeie la fel de sexy, pe trupul căreia sarcina nu a lăsat urme, ba dimpotrivă.

Actriţa și-a schimbat stilul de viață, nu mai mănâncă deloc carne și zahăr, bea multă apă,  respectă orele de somn și face sport. Din când în când, Ioana ține cure drastice de detoxifiere, dar investește mult și în dezvoltarea personală.

„Cred că este foarte important să ai tot timpul grijă de tine. Acord atenție corpului meu și mă răsfăț ori de câte ori simt nevoia', spune Ioana.

Și-a deschis o școală de actorie

Ioana Ginghină este actriță la Teatrul Ion Creangă din anul 2000, deci lucrează de 19 ani cu și pentru  copii, astfel că deschiderea unei școli de actorie pentru cei mici a venit ca un pas firesc. Paralel, actrița joacă în spectacolul Călătorii prin Galaxii'. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter