Ion Caramitru este internat în spital. Cum se simte actorul

Publicat pe

Ion Caramitru este internat în spital și va mai trebui să stea sub observație medicală cel puțin patru zile, de azi înainte. Actorul ar fi trebuit să aibă o serie de angajamente profesionale la Iași, în această perioadă, dar totul a fost amânat. De altfel, așa s-a și aflat că Ion Caramitru are probleme de sănătate si că este internat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent, miercuri seară, la Iaşi, unde, de la ora 20.00, în Piaţa Unirii are loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată. Însă nu a mai putut fi prezent din cauza unor probleme de sănătate destul de serioase, având în vedere că actorul, totodată director al Teatrului Național, a trebuit să fie internat în spital pentru investigații amănunțite.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav', a declarat Giurgia, citat de Agerpres.

„Domnul Caramitru este bine”

Acesta a mai precizat că actorul nu este infectat cu Covid-19 și că starea de sănătate este una bună.

„Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine'a mai declarat Andrei Giurgia.

La Gala de deschidere a SFR va fi proiectat, în aer liber, filmul „Ştefan Luchian”, o producţie din 1981 care poartă semnătura regizorului Nicolae Mărgineanu, în care Ion Caramitru interpretează un rol magistral.

Vor fi prezenţi actriţa Maria Ploae, ambasadoarea SFR, criticul de film Irina-Margareta Nistor şi regizorul Nicolae Mărgineanu. Filmul împlineşte anul acesta 40 de ani de la lansare.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter