Irina Fodor – Prezintă “Poveştiri de noapte” alături de Cabral

Publicat pe

Irina Fodor, frumoasa soţie a lui Răzvan Fodor, a primit cu mare emoţie vestea că va prezenta alături de Cabral emisiunea Poveştiri de noapte', începând din 24 martie.

Irina Fodor – Prezintă Poveştiri de noapte' alături de Cabral Irina Fodor – Prezintă Poveştiri de noapte' alături de Cabral

Am crezut că leşin de emoţie. Sunt convinsă că nu se putea să încep să merg pe drumul ăsta într-un fel mai frumos de atât: alături de Cabral, cu care mă simt în siguranţă şi de la care am o gramadă de învăţat şi cu echipa lângă care lucrez de atâta timp şi care m-a format. Sunt convinsă că o sa fie o experienţă extrordinară, că în platoul Poveştirilor de Noapte se va râde mult şi că împreună o să transmitem toată energia asta şi voia bună şi celor de acasă', mărturiseşte Irina Fodor.

 

Au fost câteva săptămâni de castinguri după care o altă perioadă în care echipa a deliberat. Am ales pe cineva care deja face parte din gaşca de la Poveştiri, deja ştie pulsul, este deja implicată în producţie şi are la îndemână mijloacele de exprimare proprii emisiunii. Irina este unul dintre reporterii noştri de bază, toată lumea a căzut de acord că merită o şansă şi că se potriveşte perfect. În afară de a fi o femeie frumoasă este şi foarte simpatică, energică şi muncitoare. Sunt convins că este fix ceea ce aveam noi nevoie! Acum suntem prinşi în probe, în training-uri şi simulări, vrem ca atunci când vom începe să fim deja o echipă pe care cei de acasă s-o aprecieze'.

 

Irina este reporter de la vârsta de 19 ani, iar din 2012 ea face parte din echipa Poveştirilor'.

 

Ea o sa continue să facă şi reportajele pentru emisiunea în care a pus până acum foarte mult suflet: O să ies în continuare pe teren, e un exerciţiu care te ajută să ţii pasul, să fii la curent cu schimbările din acest domeniu.' 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter