Irina Schrotter, pentru a patra oara la Berlin Fashion Week

Publicat pe

Pentru a patra oara consecutiv, Irina Schrotter si-a prezentat colectia cu succes in cadrul Berlin Fashion Week, saptamana modei care deschide circuitul international.

Ieri seara, in fata a peste 800 de invitati, presa de specialitate – Vogue, Glamour, WeAr – si buyeri, Irina Schrotter a trimis pe podiumul instalat in deja celebrul cort al Mercedes Benz Berlin Fashion Week, propunerile ei pentru sezonul primavara-vara 2013.

„Shapes of Light” este numele acestei noi colectii semnate de catre designerul Lucian Broscatean pentru brand-ul Irina Schrotter. Sursele principale de inspiratie sunt filmul cult „The Painted Veil” si lucrarile lui Ai Weiwei.

Caracterizata de o eleganta contemporana, colectia, gandita in tonuri discrete de bej, rose pudrat si alb, dar si cu cateva accente puternice de culoare, propune forme ergonomice si croiuri ingenioase conturand o sensibilitate aparte care reuseste sa imbine intr-un mod surprinzatorn feminitatea liniei deja cunoscute a brand-ului Irina Schrotter cu noua si atat de proaspata viziune a tanarului designer clujean Lucian Broscatean.

Accesoriile, semnate de Mihaela Glavan (incaltaminte), Otilia Flonta (genti) si Carla Szabo (bijuterii), accentueaza aerul cinematografic intregind styling-ul reusit al colectiei.

 

 

 

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă