Isterie pe litoral! LaLa Band canta pentru prima data la mare

Publicat pe

Dupa ce au sustinut concerte cu casa inchisa la Arenele Romane si Sala Palatului, trupa La La Band se pregateste acum de primul show de pe litoral, la Mamaia.

Sambata seara, artistii vor face show la Tribute Summer Residence, clubul cu cea mai lunga scena de pe litoral (15 metri) si, totodata, cel mai mare club indoor de la mare, cu o capacitate de 1500 de persoane.

  • Repetitii cu public

Tinerii care au isterizat adolescentii din Romania le dau ocazia fanilor sa asiste, in premiera, la repetitiile concertului.

Preturile biletelor incep de la 50 de lei si ajung la 100 de lei pentru cele VIP. Cei care vor cumpara bilete VIP vor beneficia insa de un tratament special, acestia urmand a a avea acces la repetitiile care se vor desfasura sambata intre orele16: 00-18:00 dar si la o sesiune speciala de autografe.

„Va fi un show impresionant, o adevarata desfasurare de forte, in premiera si pentru noi, ca locatie care este obisnuita cu evenimentele de mare amploare. Acesti pusti sunt foarte talentati si au declansat un fenomen greu de crezut. Show-ul lor va fi unul special, ce va include cateva momente pregatite special pentru aceasta seara', declara Dan Cocis, manager Club Tribute Summer Residence.

Concertul LaLa Band este programat sa aiba loc sambata, 21 iulie, la Tribute Summer Residence din Mamaia, incepand cu ora 21. Biletele se pot cumpara atat de la club cat si de pe www.myticket.ro.

 

 

 


Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter