Îţi aduci aminte de Andreea Liptak, fosta prezentatoare de la Pro TV? Are acum o familie frumoasă

Publicat pe

Andreea Liptak a fost o bună perioadă de timp prezentatoare la Pro TV. Aceasta a părăsit de mai mult timp pupitrul Ştirilor. Iată ce face acum vedeta!

În urmă cu câţiva ani de zile, Andreea Liptak apărea zilnic la pupitrul Ştirilor Pro TV. Aceasta făcea echipă cu Mihai Dedu care apare şi acum, în fiecare dimineaţă, la Pro TV. Iată că Andreea a decis să dispară din lumina reflectoarelor. La ştiri, locul ei a fost ocupat de Andreea Marinescu şi Lavinia Petrea.

Deşi a dispărut de pe micul ecran, Andreea Liptak este activă în mediul online. Şi-a făcut şi o familie frumoasă de care este mândră. Conform Libertatea, Andreea s-a căsătorit în anul 2007 cu fostul ei coleg de la Pro TV, Răzvan Spiridon, cu care are două fetițe, Sofia și Maia.

În plus, Andreea Liptak și partenerul ei de viață, Răzvan Spiridon, se ocupă de afaceri cu cosmetice și suplimente nutritive, care este foarte profitabilă.

Motivul pentru care Andreea Liptak a plecat de la Pro TV

Plecarea Andreei Liptak de la Pro TV a avut loc discret, motiv pentru care a ridicat numeroase semne de întrebare. S-a speculat că aceasta ar fi fost dată afară de conducerea postului deoarece conducea în paralel o afacere de tip piramidal, în cadrul căreia s-ar fi folosit de numele ei pentru a atrage clienții să cumpere cosmeticele pe care le comercializa, lucru care ulterior a fost infirmat.

Îţi aduci aminte de Andreea Liptak, fosta prezentatoare de la Pro TV? Are acum o familie frumoasăÎţi aduci aminte de Andreea Liptak, fosta prezentatoare de la Pro TV? Are acum o familie frumoasă

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter