Îți mai amintești de Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”? Cu ce se ocupă acum, la 25 de ani!

Publicat pe

Il mai țineți minte pe Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite'? Chef Bontea i-a purtat noroc și, în 2016, tânărul de doar 22 de ani atunci a plecat acasă cu 30.000 de euro, dar norocul lui nu a început atunci, ci cu doi ani înainte, când a câștigat la păcănele 2 miliarde de lei.

Îți mai amintești de Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite'? Cu ce se ocupă acum, la 25 de ani!Îți mai amintești de Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite'? Cu ce se ocupă acum, la 25 de ani!

„Planurile mele de viitor sunt simple, vreau să devin de la o zi la alta cea mai bună versiune a mea și să ajung unul dintre cei mai buni bucătari din România', declara Șerb, după ce a câștigat premiul cel mare la prima ediție „Chefi la cuțite'.

Întrebat fiind, la vremea aceea, ce va face cu premiul, Cristi a răspuns că va investi în el însuși, pentru a se perfecționa ca bucătar. Ulterior, Cristi Șerb a primit un job de vis pentru orice bucătar, respectiv chef privat în Monte Carlo, pentru o persoană influentă.

Pe lângă asta, Cristi Șerb și-a deschis propriile afaceri și îi merge foarte bine financiar.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani acum, a avut tot timpul noroc la bani. Înainte cu doi ani să câștige premiul cel mare, de 30.000 de euro, la „Chefi la cuțite', Cristi a câștigat 2 miliarde de lei la jocuri de noroc, bani cu care și-a cumpărat o casă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter