Îți mai amintești trupa GAZ PE FOC? Ce mai fac astăzi băieții care cântau „Adio, visul frumos s-a terminat!”, acum 20 de ani / Unul dintre ei a fost la închisoare!

Publicat pe

Una dintre trupele care făceau furori în anii 90 este Gaz pe foc, iar piesa lor de căpătâi era „Adio', cu celebrul refren „Adio, visul frumos s-a terminat!'. Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci şi de la destrămarea trupei, băieţii au luat-o pe drumuri diferite, renunţând la muzică. Unul dintre băieții care au trecut prin trupa Gaz pe foc, respectiv Alin Lupșa, a fost și la închisoare. 

Îți mai amintești trupa GAZ PE FOC? Ce mai fac astăzi băieții care cântau „Adio, visul frumos s-a terminat!', acum 20 de ani / Unul dintre ei a fost la închisoare!Îți mai amintești trupa GAZ PE FOC? Ce mai fac astăzi băieții care cântau „Adio, visul frumos s-a terminat!', acum 20 de ani / Unul dintre ei a fost la închisoare!

Iniţial, formația Gaz pe foc era formată din trei membri, dar au avut loc unele schimbări în trupă și la un moment dat au cântat chiar în formulă de cinci. Însă, după ce s-au despărțit, fiecare s-a îndreptat pe alt drum, total diferit de cariera artistică cu care ne obișnuiseră, iar unul dintre ei a ajuns chiar şi la închisoare.

Povestea Gaz pe foc' a început cu Andrei Roşu, Lucian Viziru şi Răzvan Iacob. Până să se lanseze ca trupă, cei trei cântau în faţa colegilor şi a profesorilor. Mai târziu, formaţiei s-a alăturat şi Paul Panait.

Lucian Viziru este antrenor de tenis

Lucian Viziru a fost, aşadar, în trupă de la bun început, dar apoi a lăsat muzica pe locul doi şi a intrat în lumea telenovelelor. Ulterior, s-a însurat cu o fostă colegă de liceu, Ema, și au împreună un băiețel. Lucian Viziru a renunțat complet la muzică şi s-a reprofilat pe sport. În 2013 s-a mutat în Germania, acolo unde este antrenor de tenis şi se declară foarte fericit cu viaţa lui actuală.

Paul Panait cântă prin Canada

Singurul care a rămas în muzică este Paul Panait, care a lansat cinci albume până acum și a devenit cunoscut în comunitățile românești din Canada. Paul are concerte acolo şi chiar se gândește să se mute definitiv alături de familia sa. Este căsătorit cu o admiratoare de-a sa și au împreună o fetiță.

Răzvan Iacob este asistent universitar

Cât despre Răzvan Iacob, acesta s-a axat pe studii şi a a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Carol Davila', unde acum este asistent universitar. A absolvit numeroase cursuri postuniversitare în Praga, Ostrava, Berlin, Edinburgh, Geneva, Paris sau Washington şi a scris mai multe cărţi de specialitate pentru care a fost premiat în străinătate. La 39 de ani, Răzvan Iacob lucrează acum la Centrul de Gastroenteorologie şi cei care îl cunosc acum cu greu îşi imaginează dansurile pe care le făcea pe scenă în anii 2000, când era membru în trupa Gaz pe Foc.

Alin Lupşa a trecut pe la închisoare

În 2013, ceilalți doi membri ai formației Gaz pe Foc, Alin Lupșa și Paul Panait, au încercat o relansare în muzică, dar planurile lor au eşuat pentru ca Alin, de profesie medic stomatolog, a fost condamnat la doi ani de închispare cu executare într-un dosar în care  era acuzat de trafic de influenţă. După un an și trei luni acesta a fost eliberat și s-a întors la prima sa dragoste, stomatologia.

Dragoş Stănescu cochetează cu actoria

Dacă vă mai amintiţi, Paul Panait a părăsit formația în 2000 și a fost înlocuit după doi ani cu Dragoș Stănescu. După destrămarea trupei, a fost prezentatorul emisiunii Poveştiri Adevărate', împreună cu Ioana Moldovan, timp de patru ani. În 2011, se întoarce din Londra pentru o scurtă colaborare, în care a cochetat cu actoria. Între timp, s-a retras complet din showbiz şi este foarte discret cu viaţa sa.

Andrei Roşu este ultramaratonist

Andrei Roşu a avut un alt traseu, la care nu se aştepta vreodată. La 34 de ani a simţit nevoia să facă sport şi alergatul în parc s-a transformat în ultramaratoane. A strâns numeroase premii de la diferite maratoane, atât naţionale, cât şi internaţionale şi a urcat şi pe Everest. Este primul român care a alergat şapte maratoane şi şapte ultramaratoane pe şapte continente.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter