Iubire fierbinte la TV. Iulian și Ana de la Exatlon, sărut pătimaș în apele Oceanului

Publicat pe

Reality show-urile de la noi sunt surprinzătoare nu doar pentru public, ci și pentru concurenți. În timpul unor astfel de emisiuni filmate pe termen lung, se fac și se desfac relații, se creează prietenii, dar și multe rivalități. La ultima difuzare a Exatlon, toată lumea a avut parte de o surpriză de proporții din partea a doi concurenți. 

Iulian și Ana de la Exatlon au oferit o imagine de o mie de puncte cu un sărut pătimaș în apele Oceanului. Iulian Pîtea a declarat recent, după un meci împotriva echipei Mexicului că o place pe Ana Laura Gonzalez. 'N-am ce să zic de fetele lor, singura fată care mi-a atras atenţia este Ana', a spus el într-o discuţie pe care o avea cu Giani Kiriţă, la Kanal D. Relația dintre cei doi a evoluat destul de rapid, iar Iulian a sărutat-o în urmă cu puţin timp pe mexicancă, surprinzând pe toată lumea, inclusiv pe ea.

Iar sărutul din apele Oceanului nu a fost singurul. El a fost replicat un pic mai târziu, în fața prezentatorilor

Cei doi s-au sărutat cu foc în apă, pe plajă, dar şi la întâlnirea cu Cernat şi prezentatorul din Mexic. „Iulian este o persoană minunată', a spus și Ana despre Iulian.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter