Iubirea îi dă aripi. Și curaj! Maria Constantin a trecut pe la estetician de când are iubit fotbalist

Publicat pe

După două căsnicii eșuate, Maria Constantin pare mai fericită ca niciodată în brațele fotbalistului Dacian Varga. Cântăreața de muzică populară a împlinit, recent, 32 de ani și se vede cu ochiul liber că iubirea îi dă nu doar aripi, ci si curaj. Maria a trecut pe la estetician și este foarte mândră de noile buze, mult mai mari, pe care și le etalează în zeci de selfiuri.

Iubirea îi dă aripi. Și curaj! Maria Constantin a trecut pe la estetician de când are iubit fotbalistIubirea îi dă aripi. Și curaj! Maria Constantin a trecut pe la estetician de când are iubit fotbalist

 

Maria Constantin a fost căsătorită prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă, în anul 2007, cu care are un băiat, Codrin. Ulterior, Maria Constantin s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat, cu mare scandal, în ianuarie 2018, după ce acesta a acuzat-o că îl înșală.

Cântăreața nu a stat prea mult timp singură și, din toamna anului trecut, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fostul fotbalist Dacian Varga. Apropiații celor doi spun că relația lor este lipsită de scandaluri, până acum, ba chiar s-au mutat împreună și Maria s-a făcut fată de casă. În timpul dintre concerte și evenimente, artista gătește sau iese doar cu iubitul ei, fiind o prezență destul de discretă în cercurile mondene.

Un lucru este cert: schimbarea de look a Mariei. Fosta soție a lui Marcel Toader și-a mărit buzele, și-a schimbat forma sprâncenelor și unii dintre fanii ei sunt de părere că și-a pus și fațete dentare. Oricum ar fi, se vede cu ochiul liber că blonda arată diferit în ultimele luni și mărturie stau pozele de pe conturile sale de socializare, apreciate cu mii de inimioare din partea celor care o urmăresc. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter