Iubita lui Jim Carrey s-a sinucis

Publicat pe

Cathriona White, 28 de ani, iubita lui Jim Carrey,s-a sinucis. Tânăra se despărțise de câteva zile de actorul de 53 de ani.

Cathriona și Jim s-au întâlnit în 2012 și au format un cuplu timp de câteva luni, după care s-au despărțit. Anul acesta, în mai, s-au împăcat, dar acum câteva zile au pus, iarăși, capăt relației. Nu se știe dacă actorul sau mai tânăra lui iubită a decis că e mai bine să se despartă.

 

În urmă cu câteva zile, Cathriona White și-a închis contul de Twitter, iar după ce prietenii ei nu au mai auzit nimic de ea, au mers, ieri, să verifice dacă nu a pățit ceva. Cele două amice de-ale fetei de 28 de ani, au găsit-o pe aceasta moartă în casă. Fosta iubită a lui Jim Carrey se afla moartă, în pat, iar pe perna de lângă ea era un flacon de medicamente gol.

Chemați acasă la Cathriona, polițiștii din Los Angeles au găsit și un bilet de adio, care îi e adresat lui Jim Carrey și în care aceasta vorbea despre despărțirea de actor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter