Iulia Albu, la VIVA! Party 2019: "Am văzut câteva ținute foarte frumoase..."

Publicat pe

Una dintre cele mai spectaculoase prezențe de la VIVA! Party 2019, care a avut loc ieri în decorul splendid de la Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, a fost, fără doar și poate, Iulia Albu, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Iată ce am vorbit cu Iulia despre fashion, despre moda străzii și despre planurile ei de viitor…

Ieri, a avut loc cea mai așteptată petrecere mondenă a anului, VIVA! Party 2019, revista noastră sărbătorind 20 de ani de la primul număr. Zeci de vedete au răspuns prezent invitației noastre, una dintre cele mai spectaculoase apariții fiind Iulia Albu.

„Ar fi fost o crimă să fac o supă din Josephine”

Fashion editorul a purtat o rochie-capă și cercei creație proprie (Iulia Albu Les Merveilles), cizme Dior, broșă Chanel și o superbă umbrelă cu mâner din fildeș – „touch-ul cel mai interesant”, după cum a spus Iulia. Cel mai inedit accesoriu a fost însă… Josephine Levredoux du Champagne, o simpatică găinușă „de mătase”, care a stat cuminte pe umărul Iuliei pe tot parcursul serii.

În timp ce ne prezenta accesoriile, Iulia ne-a dat și o mică probă de umor negru: „Ar fi fost o crimă s-o restaurez (se referea la umbrelă), cum ar fi fost o crimă și să fac o supă din (a arătat spre Josephine)… Dar nu vreau să vorbesc despre asta în prezența ei”.

Ce a spus Iulia despre moda actuală și despre cum se vede în viitor, urmăriți în savurosul  interviu pe care ni l-a acordat vedeta!

Petrecerea noastră aniversară gradioasă nu ar fi fost posibilă fără „ingredientele” esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora si Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter