Iulia Albu se mărită! Totul despre povestea de dragoste cu noul iubit și relația cu Mihai Albu, la Interviurile VIVA!

Publicat pe

Discretă, în general, cu viața ei personală, Iulia Albu vine astăzi la Interviurile VIVA! și spune tot despre relațiile ei sentimentale. Totul despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent, dar și detalii privind viața ei despre divorț, azi, începând cu ora 14.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Este unul dintre cele mai excentrice personaje din lumea mondenă. Atrage toate privirile de fiecare dată când își face apariția undeva, iar criticile sale, aprige, de multe ori, fac deliciul publicului și stârnesc controverse, de fiecare dată. Cum este viața Iuliei Albu, acum? Una extrem de liniștită. Trăiește o poveste de dragoste de dragoste de doi ani cu un bărbat care a trăit mulți ani la Londra, iar acum are planuri serioase de nuntă. Totul, despre acest subiect azi, la Interviurile VIVA!, pe pagian de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 14.00.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter