Iulia Vantur a facut curatenie pe ploaie

Publicat pe

Iulia Vantur si Razvan Fodor, alaturi de 25 de voluntari din tabara „Recycle, raft &race', un proiect MaiMultVerde si Heineken, au ecologizat zona din jurul localitatii Busteni.

Cei doi vor conduce voluntarii in intrecerea de plute confectionate din PET-uri care va incheia proiectul pe 7 iunie. In competitie se vor mai afla voluntarii din celelalte serii condusi de Amalia Enache, Cabral, Malvina Cervenschi, Gabriela Szabo si Radu Naum.

Iulia Vantur
Iulia Vantur se pregateste de curatenie

Iulia Vantur a fost unul dintre cei mai harnici ecologisti, desi a avut de infruntat ploaia care a cazut peste Busteni. In doua ore, ea a strans cinci saci de gunoi, curatand alaturi de ceilalati voluntari o portiune de padure in care se fac adesea picnicuri.

Dragos Bucurenci Razvan Fodor
Dragos Bucurenci strange PET-uri pentru a construi o pluta Razvan Fodor strange gunoaie alaturi de voluntarii MaiMultVerde

Echipat cu manusi si saci, Razvan Fodor a muncit cot la cot cu voluntarii si a strans singur 10 saci de gunoi din cei 200 cati s-au adunat la sfarsitul zilei.

Iulia Vantur
Iulia se lupta cu o folie de plastic ascunsa sub frunzis

Recycle, Raft & Race este un program al carui scop este formarea a 100 de tineri lideri care sa mobilizeze voluntari de mediu in comunitatile lor si sa organizeze propriile actiuni de ecologizare, plantare, informare si educatie. Procesul de formare are loc in cadrul unei tabere de o luna, in perioada 4-31 mai 2009, in patru serii saptamanale. La fiecare serie vor participa 25 de tineri care vor urma cursuri de leadership, orientare si supravietuire in natura, acordarea primului ajutor, comunicare si dezvoltare organizationala.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter