Iulia Vantur participa la Festivalul International de Teatru de la Sibiu

Publicat pe

Iulia Vantur participa la Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS) cu piesa „Lautrec la bordel”, regizata de Horatiu Malaele si jucata la Teatrul Metropolis din Bucuresti.

Luni si marti, de la ora 19.00, în Sala Thalia a Teatrului National „Radu Stanca” din Sibiu, spectatorii vor face cunostinta cu viata dramatica si opera marelui pictor Toulouse Lautrec.

Spectacolul reprezinta debutul in teatru al Iuliei Vantur care da viata mai multor personaje: iubitei pictorului – Susanne Valadon, unei artiste de cabaret, cantaretei Jane Avril si chiar si mamei lui Toulouse Lautrec – contesa Adele.

„E o suita de personaje care construieste pas cu pas portretul lui Toulouse Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca in care Mouline Rouge-ul era in mare voga, in care Toulouse si-a lasat amprenta”, povesteste plina de emotie vedeta Pro TV, aflata in fata unei experiente complexe ce implica actorie, muzica si dans.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de artele spectacolului din Romania si al treilea ca amploare si importanta din Europa.

„E o onoare, o bucurie la care nu speram prea curand. Spectacolul a fost foarte bine primit de public, l-am jucat mereu cu casa inchisa. Reactia publicului e mereu o recompensa pentru noi, iar selectia pentru un festival international de teatru vine ca o reconfirmare a faptului ca acest spectacol este unul de calitate. Abia astept sa jucam la Sibiu, sa adulmec atmosfera de acolo. Retraiesc entuziasmul copilului care descopera lumea” – declara Iulia Vantur.
 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă