Iuliana Luciu a câștigat procesul cu Andreea Podărescu, după ce a defăimat-o pe Facebook / De la ce a pornit scandalul

Publicat pe

În iulie 2018, Iuliana Luciu a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, după ce aceasta din urmă a acuzat-o, pe Facebook, că a vrut să-i fure iubitul. Iată că, la mai bine de un an distanță, Iulia a avut câștig de cauză în instanță, obligând-o pe Andreea Podărăscu la plata unei despăgubiri morale în valoare de 5.000 de lei.

Iuliana Luciu a câștigat procesul cu Andreea Podărescu, după ce a defăimat-o pe Facebook / De la ce a pornit scandalulIuliana Luciu a câștigat procesul cu Andreea Podărescu, după ce a defăimat-o pe Facebook / De la ce a pornit scandalul

Potrivit Cancan, Iuliana Luciu a susținut în fața magistraților faptul că, de-a lungul timpului, a avut grijă să își contureze o imagine de fată la locul ei, a colaborat doar cu anumite branduri, a cenzurat joburile în așa fel încât să fie un exemplu de decență și că și-a ales cu mare atenție anturajul și prietenii pentru a nu putea fi inclusă în categoria femeilor cu moravuri ușoare.

„Reclamanta a susținut că imaginea creață de parate nu-i face cinste și nu o reprezintă absolut deloc, nu este o persoană care a intervenit în relația amoroasă a nimănui. Imaginea să se vinde doar brandurilor pe care alege să le reprezinte; astfel, a cenzurat joburile încât să reprezint un exemplu de decentă. A lucrat ani de zile la imaginea fără de pată pe care i-a creat-o, și-a ales cu grijă anturajul și prietenii, tocmai pentru a nu fi inclusă în categoria ușuraticelor prezentate la majoritatea posturilor de televiziune. Însă, toată această muncă de ani de zile a fost spulberată printr-un material al pârâtei persoane juridice și o postare pe contul de socializare a pârâtei', a declarat avocata Iulianei Luciu în motivarea depusă la dosar.

Ca în cele din urmă instanța să-i dea brunetei dreptate, obligând-o pe Andreea Podărăscu la plata unei despăgubiri morale în valoare de 5.000 de lei:

'Acum ceva vreme am fost efectiv târâtă de o domnișoară într-un linșaj mediatic care m-a obosit psihic și fizic. Mi-am cautat dreptatea în instanță. Chiar dacă suma imputată pârâtei este una simbolică și nu va acoperi niciodată suferința provocata mie si familiei mele. Sentința este una dreaptă. Trebuie să învețe fiecare să gândească înainte să deschidă gura în public și să arunce cu noroi în mod nejustificat. Multumesc doamnei avocat Luiza Neagu', a scris Iuliana Luciu pe contul de Facebook.

De la ce a pornit scandalul

Scandalul între Iuliana Luciu și Andreea Podărescu a pornit de la o serie de postari ale Andreei în care o jignea pe Iuliana și prezenta pe Facebook diverse situații care o aveau în prim plan pe sora Nicoletei Luciu, în încercarea acesteia de a-l cuceri pe bărbatul cu care Podărescu are un copil.

Iuliana a susținut tot timpul că nu este nimic adevărat și singurul lucru de care se face vinovată este o discuție de câteva minute cu respectivul bărbat, fără nici o intenție amoroasă.

„Sunt curioasă cum va dovedi în instanță că eu sunt o drogată și celelalte mojicii pe care le-a scris despre mine', scria Iuliana pe pagina ei de Facebook la vremea aceea.

Inițial, Iuliana a pierdut procesul cu Andreea, când judecătorii au decis următoarele: 'Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Podărescu Andreea ca neîntemeiată', se arăta în decizia din februarie 2019 în legătură cu acțiunea Iulianei din iulie 2018.

Luciu acționase în judecată și un trust media care a acoperit pe larg scandalul, însă și-a retras cererea în legătură cu aceasta. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată în 30 de zile.

Însă, în decembrie 2018, Iuliana Luciu mai deschidea un proces pentru 'acțiune în răspundere delictuală' împotriva Andreei Podărescu, tot la Tribunalul București și de data aceasta a avut câștig de cauză.

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter