Iuliana Tudor a lansat Campania ’Padurea copiilor”

Publicat pe

Iuliana Tudor, impreuna cu Asociatia “ViitorPlus” au lansat, pe 3 aprilie, campania „Pădurea Copiilor” 2012, avand ca obiectiv principal plantarea si ingrijirea a cate unui puiet de copac pentru fiecare nou-nascut din Romania.

„Statisticile arata ca, in Romania, se nasc anual 200.000 de copii. Intentia proiectului este sa existe cate un copac pentru fiecare nou-nascut. De aceea primul pas este Padurea Copiilor din apropierea Alexandriei, unde ne-am propus sa plantam 50.000 de puiett.', declara Iuliana Tudor, cunoscuta pentru implicarea pe care o are de regula in diverse proiecte social-umanitare.

„Padurea Copiilor' , un proiect prin care se vor reimpaduri terenuri degradate din zonele de campie care au suprafete de padure mult sub limita recomandata.

Cunoscuta prezentatoare a emisiunii O data-n viata' de la TVR1, recomanda acest proiect ca pe o investitie de viitor: Este un proiect in care m-am implicat cu tot sufletul, un demers in care cred si pe care il recomand ca pe o investitie in viitor. A planta un copac este o lectie pe care adultii le-o pot oferi copiilor, dar este si un gest pe care fiecare dintre noi il poate face pentru lumea in care traim'.

Evenimentul de plantare va avea loc pe 7 aprilie, la Poroschia, langa Alexandra. Vedete si sute de voluntari sunt asteptati pentru ca Padurea Copiilor sa prinda radacini!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter