Iuliana Tudor a primit un miel de la Carcotasi

Publicat pe

 Unul dintre cele mai asteptate momente ale emisiunii "O data-n viata" din ultima perioada a fost cel al concursului prin care Iuliana Tudor si Romvac, sponsorul principal al emisiunii, au oferit cate un miel de Paste telespectatorilor fideli.

La una dintre aceste editii, vedeta TVR a incurcat Caciunul cu Pastele, declarand, astfel, in direct, ca le ofera telespectatorilor un miel de… Craciun. Momentul nu a trecut neobservat de cei de la Cronica Carcotasilor care l-au desemnat pe Cristi Hrubaru sa-I faca o surpriza Iulianei Tudor.

Astfel, trimisul Cronicii a ajuns in platoul „O data-n viata” chiar inainte de editia de vinerea trecuta a emisiunii, unde a surprins-o pe Iuliana Tudor, care nici nu banuia ce I se pregateste. Astfel, cu cateva minute inainte de intrarea in direct, Iuliana Tudor s-a pomenit cu un miel in platou, care avea atasat si un calendar.

„Nu am stiut ce mi se pregateste. Echipa mea s-a aliat cu cea a Cronicii Carcotasilor astfel incat eu nici nu am banuit ce avea sa mi se intample. Pur si simplu m-am trezit cu Cristi Hrubaru in platou, venind spre mine cu un miel in brate. Mi-a reamintit de scaparea din emisiune, pentru ca mi-a adus si un calendar cu Pastele si Craciunul insemnate cu rosu. A fost o surpriza placuta si ma bucur ca nu le dau motive serioase Carcotasilor pentru a aparea la emisiunea lor. Momentul acesta a fost o balba nevinovata”.

Foto: TVR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter