Iuliana Tudor, primele declarații despre al doilea copil, la 42 de ani: „Medicina a avansat, orice e posibil!”

Publicat pe

Iuliana Tudor a vorbit în exclusivitate la Interviurile VIVA! despre un al doilea copil. Vedeta TVR nu este încă însărcinată, dar ne asigură că putem primi oricând această veste, deoarece nu a închis poarta maternității. Mamă a unui băiețel de 9 ani, Iuliana Tudor spune că orice este posibil, chiar dacă are 42 de ani, mai cu seamă că este o femeie sănătoasă și medicina a avansat foarte mult.

Iuliana Tudor, primele declarații despre al doilea copil, la 42 de ani: „Medicina a avansat, orice e posibil!'Iuliana Tudor, primele declarații despre al doilea copil, la 42 de ani: „Medicina a avansat, orice e posibil!'

„Cu siguranță îmi mai doresc copii! De ce nu?! Dacă va fi să vină, dacă nu, nu! Nu este un subiect față de care să spun că am încheiat socotelile. Sunt la o vârstă la care orice este posibil, medicina a avansat, în viață se pot întâmpla multe…', a declarat Iuliana Tudor pentru VIVA!.

Vedeta TVR este de 23 de ani împreună cu soțul ei, Răzvan și au împreună un băiețel de nouă ani, Tudor.

Băiatul Iulianei face înot de două ori pe săptămână, scrimă şi tenis de câmp, deja s-a înălţat şi are cu cine să semene, având doi părinţi care au 1,80 şi 1.90 metri.

Iuliana a trecut prin momente grele cu prima sarcină și a preferat să o țină ascunsă cât mai mult timp. Avea 33 de ani și medicii au avertizat-o că există riscuri majore să piardă copilul, însă din fericire totul s-a terminat cu bine.

„După ce medicii mi-au spus că va fi o sarcină cu risc major am considerat ca cel mai potrivit ar fi să nu împărtășesc în presă motivul adevărat al acestei absențe. Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil, după ce anunțăm o asemenea bucurie”, spunea, atunci, Iuliana Tudor.

Și-a cunoscut soțul în noaptea de Înviere

„Sărbătoarea Paştelui este un moment special pentru familia mea. Noaptea Învierii aduce cu ea primenire. Mie mi-a adus şi soţul! La slujba de Înviere, în urmă cu 23 ani, în Biserica din Țintea, Băicoi. De aceea, în fiecare an suntem recunoscători pentru toate darurile primite şi, înainte de toate, pentru Tudor! Aniversăm 20 de ani şi nu ne vine să credem cât de repede au trecut”, mărturisea gazda emisiunii O dată-n viață', în urmă cu ceva timp.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter