Iuliana Tudor sprijină campania Crucii Roşii organizată pentru victimele din Colectiv

Publicat pe

Crucea Roşie Română a lansat Campania cu strângere de fonduri Nouă ne pasă! Împreună dăruim speranță” pentru sprijinirea victimelor evenimentului din Colectiv.

 

Iuliana-Tudor-foto-Marius-Baragan

 

Iuliana Tudor s-a implicat fara sa stea pe ganduri si a postat pe pagina ei oficiala de Facebook detaliile despre aceasta campanie, indemnand oamenii sa se implice si sa arate ca le pasa.

 

„In acest moment, mai mult ca niciodata, nu e nevoie de cuvinte. Acum e nevoie de tacere, de rugaciune si de ajutor. Crucea Rosie ne indeamna sa le fim alaturi!', a scris Iuliana pe pagina sa de Facebook.

 

Iata detaliile acestei campanii:
– In prima etapă a campaniei, fondurile vor fi direcționate către unitățile sanitare care asigura asistența pentru persoanele afectate sub formă de consumabile (feșe, comprese, medicamente etc) cheltuieli adiacente tratamentului asigurat de spital, în funcție de nevoile semnalate de fiecare unitate medicală și de fondurile colectate.
– In etapa a doua a campaniei, fondurile vor fi direcționate către supraviețuitorii incendiului aflați în tratament la domiciliu după externarea din spital – în funcție de nevoile semnalate de fiecare unitate medicală și de fondurile colectate.

 

Un sms la 8827 inseamna 2 euro!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter