Iuliana Tudor sprijina copiii cu dizabilitati

Publicat pe

Vedeta TVR Iuliana Tudor invita telespectatorii emisiunii "O data-n viata" sa contribuie cu fonduri pentru sustinerea copiilor cu dizabilitati. Initiativa face parte din campania UNICEF, Fiecare copil conteaza.
 

Iuliana TudorObiectivul campaniei este de a dezvolta si sustine servicii bazate pe comunitate care sa raspunda nevoilor sociale individuale ale copiilor cu dizabilitati, familiale sau de grup, in vederea prevenirii si depasirii unor situatii de dificultate, vulnerabilitate sau dependenta, precum si pentru promovarea incluziunii sociale si cresterea calitatii vietii.

In perioada 10 – 24 iunie, trei vedete vor canta in fiecare editie a emisiunii Iulianei Tudor, pentru a sustine cauzele impresionante ale unor copii care lupta sa-si cucereasca dreptul la o viata normala.

Printre personalitatile care se vor implica, participand la emisiunea „O data-n viata” si sustinand cauza campaniei, se numara Printesa Lia si Nicola  pentru prima editie din cadrul campanie. 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter