Ivana Trump - La a patra casatorie

Publicat pe
Ivana Trump, Rossano RubicondiCinci sute de invitati, mii de flori: mare fast sambata la Palm Beach la casatoria Ivanei Trump cu tanarul italian Rossano Rubicondi.

Ivana care se apropie de 60 de ani s-a casatorit la resedinta fostului sau sot, miliardarul Donald Trump, cu prietenul sau, un manechin cu 25 de ani mai tanar. Era timpul pentru oficializarea relatiei, mai ales ca cei doi sunt impreuna de 6 ani!

Cuplul a ales resedinta lui Donald Trump, din Mar-a-Lago (Palm Beach), in timp ce sora acestuia a fost cea care i-a casatorit, dovada ca Ivana a ramas in relatii bune cu Donald si familia acestuia.

Dineul s-a desfasurat in aceeasi sala in care Donald s-a casatorit in urma cu 3 ani cu Melania.

Orchesta a venit din Franta, tortul din Germania, iar invitatii din toate cele patru colturi ale lumii. Printre acestia s-au aflat actorul George Hamilton, dar si Kathy si Rick Hamilton. Nu puteau lipsi copiii Ivanei: Donald Jr (30 ani), Eric (24) si Ivanka (26), cea care a fost si domnisoara de onoare.

Mireasa a ales trei rochii, pentru ceremonie, cocktail si dineu, toate de culoare roz.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter