J Lo ii cere daune de 10 milioane de dolari fostului sot

Publicat pe

Jennifer LopezJennifer Lopez ii cere suma de 10 milioane de dolari fostului sot, Ojani Noa, in conditiile in care acesta va difuza un documentar ce contine inregistrari intime din perioada in care au fost casatoriti.

Artista a incercat sa-l convinga pe Ojani sa renunte la documentarul „How I Married Jennifer Lopez: The J Lo and Ojani Noa Story', invocand clauza de confidentialitate pe care a semnat-o in perioada divortului.

Noa intentioneaza de asemenea sa comercializeze si „11 ore de inregistrari video ale cuplului ce nu au mai fost difuzate niciodata'. Se pare ca filmarile au fost facute in timpul lunii de miere si au un continut sexual explicit.

In aceste conditii, Lopez a depus o plangere la Curtea Superioara din Los Angeles, atat impotriva lui Ojani Noa cat si a societatii care produce documentarul, Ed Meyer.

Jennifer Lopez si Ojani Noa au fost casatoriti mai putin de 1 an, intre 1997 si 1998. Pentru bomba latino a urmat o noua casatorie in 2001 cu Chris Judd, unul dintre dansatorii sai, pentru ca in 2004 sa-i spuna „Da' lui Marc Anthony, impreuna cu care ii are pe gemenii Max si Emme.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter