Jador, afară de la PUTEREA DRAGOSTEI? Cine este favorit să-i ia locul / Este alintat „Regele You Tube”

Publicat pe

Jador, unul dintre cei mai tari concurenți de la Puterea Dragostei, ar urma să părăsească emisiunea de la Kanal D, iar tatăl unui alt băiat din show a și dezvăluit cine i-ar putea lua locul. Este vorba despre Abi Talent, cel supranumit „Regele You Tube' datorită succesului pe care îl au pe internet clipurile sale. Cel mai popular ar fi, cu peste 21 de milionare de vizualizări pe You Tube, clipul „Papucii Gucci'.

Jador, afară de la PUTEREA DRAGOSTEI? Cine este favorit să-i ia locul / Este alintat „Regele You Tube'Jador, afară de la PUTEREA DRAGOSTEI? Cine este favorit să-i ia locul / Este alintat „Regele You Tube'

Celebrul Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, susține că Abi Talent ar urma să intre în casa emisiunii de la Kanal D, după ce Jadore ar ieși din show-ul matrimonial.

'Vă dau cea mai tare știre! Cea mai tare știre!!! Îl scoate pe Jador afară și-l aduce pe Abi! Abi, regele You Tube-ului! Bineînțeles! S-a terminat șmecheria!', a spus Nelson Mondialu într-o filmare pe Youtube.

Potrivit wowbiz.ro, Abi Talent are 18 ani și este superstar pe Youtube. Cântă trap cu influențe de manea, folosește un limbaj trivial și este în război declarat cu 5Gang cărora le reproșează că-l copiază.

'Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent' pentru că în România prinde „abi talent', prinde talent, finețe, de-astea, manele.

Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.

Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile', a povestit Abi Talent pentru „Star Magazin'.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter