Jamie Foxx e un tată mândru. Uite ce fiică frumoasă are!

Publicat pe

Actorul american Jamie Foxx (47 de ani) are de ce să fie mândru de fiica lui cea mare: la 21 de ani, Corinne a fost desemnată Miss Golden Globe 2016 de către Hollywood Foreign Press Association.

 

jamie1

 

Corinne este studentă la Universitatea California de Sud şi a primit cu mare bucurie această veste. „Timp de o oră am sărit continuu de fericire şi am căutat pe net informaţii despre această titulatură'.

 

jamie2

 

Corinne este o obişnuită a evenimentelor mondene la care a participat de-a lungul timpului alături de tatăl ei. Cei doi şi-au făcut o noua apariţie de efect la evenimentul HFPA & InStyle Celebrate the 2016 Golden Globe Awards Season.

 

Cu o copilarie extrem de dificila, abandonat de părinţii săi, Jamie Foxx este un tată extrem de bun pentru cele două fiice ale lui, Corinne şi micuţa Annelise în vârstă de 6 ani. Datorită fiicei lui celei mari, actorul a marturisit că şi-a regăsit fericirea şi a făcut pace cu demonii care l-au bântuit toată tinereţea.

 

Foto:Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter