Jamie Oliver va fi tată pentru a 5-a oară

Publicat pe

Celebrul bucătar Jamie Oliver şi-a uimit fanii mărturisind că îşi va mări familia. Jools, soţia lui, este însărcinată cu cel de-al 5-lea copil, care se va naşte anul acesta.

 

Jamie şi frumoasa lui soţie, au fost prezenţi la Londra la premiera unui film, iar cei doi au arătat extraordinar de bine. Purtând o salopetă neagră accesorizată cu un sacou colorat, Joolls a fost o adevărată apariţie, sarcina fiind vizibilă.

 

„Iubesc copiii. Familia mea mă face să fiu onest. Am un job atipic, o viață atipică, dar familia mă menține cu picioarele pe pământ. Credeam că vom avea câţiva copii, dar…', a mărturisit ferictul tătic.

 

Jamie a mai dezvăluit că Jools, cu care este căsătorit de 15 ani, este o mamă extraordinară. Cei doi sunt deja părinţii a 4 copii cu nume simpatice: Poppy Honey Rose, 13, Daisy Boo Pamela, 12, Petal Blossom Rainbow, 6 ani şi Buddy Bear Maurice, 5 ani.

 

Cât despre cel de-al 5-lea copil, Jamie nu are preferinţe ce să fie, fiind recunoscător pentru ceea ce va avea.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

Jamie Oliver va fi tată pentru a 5-a oarăJamie Oliver va fi tată pentru a 5-a oară

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter