Jason Momoa, în pericol de moarte! Avionul în care se afla "Aquaman" a aterizat de urgență

Publicat pe de Oana Pantazi

Actorul Jason Momoa, devenit faimos pentru rolul din Aquaman, a trăit recent momente de coșmar, în momentul în care unul dintre motoarele avionului privat în care se afla a luat foc…

La începutul acestei săptămâni, actorul Jason Momoa – cunoscut publicului din Baywatch, Game of Thrones, Stargate: Atlantis și, mai nou, Aquaman – și prietenii săi au trecut prin momente terifiante, în timp ce zburau spre Phoenix (Nevada), cu un avion privat, din Palm Springs (California). În timpul călătoriei, unul dintre motoarele avionului a luat foc, obligându-i pe piloți să aterizeze de urgență. Jason Momoa a împărtășit experiența cu fanii de pe Instagram, povestindu-le, în stilul său amuzant, că, la 30 de minute după ce a decolat, „avionul a vrut să pornească un incendiu”.

Jason-Momoa ;i unul dintre pompierii care s-au grăbit să intervină la apelul S.O.S.

Jason Momoa (39) a postat, de asemenea, și o înregistrare video cu pista și echipajele de pompieri care s-au deplasat la locul potențialului incendiu. Din fericire, s-a dovedit a fi o alarmă falsă, pentru că, altfel, nici măcar un erou de talia lui Aquaman nu ar fi reușit să aducă avionul la sol în perfectă stare…

În cele din urmă, Jason și prietenii săi s-au deplasat cu alt avion privat spre Phoenix și totul s-a încheiat cu bine. Actorul a distribuit o înregistrare video în care pot fi văzute pista şi echipajele de pompieri parcate în apropiere. Cât despre pompieri, au fost și ei în câștig, pentru că s-au ales cu fotografii cu faimosul Aquaman.

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter